hello!

Suntem un startup optimist, de moda contemporana circulara. In portofoliul nostru gasesti produse de Outlet din colectiile anterioare ale designerilor romani si branduri premium internationale, precum si piese vestimentare in regim Consignatia, acestea provenind din colectiile private ale femeilor pasionate de moda de calitate. 
Ne gasesti si offline, in shopul nostru din Bd Banul Manta 6A, sector 1, Bucuresti, dar si online, pe canalele noastre de Instagram si Facebook
Ne place sa credem ca avem in comun shopping-ul responsabil. Daca abia acum ai aflat de noi, atunci iti spunem: 'Bine ai venit!'. In comunitatea noastra vei intalni femei care monetizeaza din vanzarea unor piese vestimentare din garderoba lor. Daca iti doresti sa faci si tu acest pas, iti lasam cateva detalii de care sa tii cont: 
1. Nu suntem un boutique Vintage. Noi preluam in portofoliul nostru doar piese vestimentare lansate pe piata in ultimii 5 ani. 
2. Nu suntem un magazin SH. Noi preluam in portofoliu doar produse cu eticheta sau purtate o data. 
3. Nu suntem o platforma sau un grup de vanzari directe. Noi preluam in portofoliu doar produse de a caror vanzare, promovare si livrare ne ocupam noi. 
Daca simti ca ai produse compatibile cu cele punctate mai sus, atunci hai sa detaliem pe email la hello@garderoba-infinita.ro Trimite-ne un top 5 cu produse fotografiate si noi iti spunem daca se pot vinde cu viteza luminii in comunitatea noastra.    

Multumim! Ne bucuram ca avem in comun moda circulara. 

Adriana & Andreea