Manifesto pentru economie circulara

Manifesto pentru economie circulara

vineri, 7 decembrie 2018 13:46:37 Europe/Bucharest
Ai vazut vreodata un dulap de haine care nu mai poate respira? Multe femei au dulapurile asa ;) Asta se intampla pentru ca noi, femeile, iubim experienta pe care o aduce un lucru purtat prima data. Jumatate din piesele vestimentare pe care le achizitionam sunt purtate o singura data, restul fiind uitate in dulap. Asta inseamna ca investim sume nejustificat de mari si ca purtam prea putin din ceea ce avem acasa. Sau daca nu cheltuim mult atunci sigur pretul redus al unui produs dintr-un magazin fast fashion e asa pentru ca undeva in lume sunt familii care lucreaza pe nimic.
 
Tu ce faci cu hainele si accesoriile pe care nu le mai porti? GARDEROBA INFINITA e un marketplace unde poti vinde piesele tale vestimentare premium. Oricum ar fi, garderoba ta pasiva iti va aduce bani. Si nu doar atat! Vei intelege ca fiecare din noi poate avea un stil de viata sustenabil!
 
Lucram la asta cu viteza unui startup, adica progresam zi de zi ;) Daca vrei sa faci parte din comunitatea noastra, atunci scrie-ne un mesaj pe hello@garderoba-infinita.ro si iti povestim pe larg ce putem face impreuna.
 
Pe curand!
Adriana & Andreea, co-fondatoare GI
Postat în News De:
Garderoba-Infinita Adriana