Cand sa porti mini posete

Cand sa porti mini posete

sâmbătă, 23 februarie 2019 19:39:18 Europe/Bucharest

Port rucsac de vreo 3 ani. De cand cu gemenii in viata noastra :) Era nevoie sa am ambele maini libere, asa ca o geanta sau poseta mai tare m-ar fi incurcat. Bine, rucsacul e si tare incapator asa ca am fost cazul fericit care a carat zi de zi pana la birou si inapoi un laptop si alte cateva zeci de hartii care s-au adunat, nu ma intrebati cum ;) 

Dar sa vedeti ce mi s-a intamplat ... Ieri am stat de vorba cu o buna prietena care are cele mai faine genti din universul meu. De data asta avea o mini geanta neagra cu lant, cam in aceeasi forma cu aceasta. SI vin si eu cu intrebarea mea stupida: Si e loc de ceva in plus dincolo de telefon si chei? Iar ea imi spune ca e loc inclusiv pentru un borcan de 400 gr in care isi aduce uneori o supa de casa. 

Deci gata, imi cumpar poseta mica. Un pas intermediar e poseta lanyard rosie pe care mi-am comandat-o deja. Intentionez sa port acolo telefonul si cheile (ca tot e asta grija mea mare dupa ce iesim din iarna si nu mai avem paltoane cu buzunare incapatoare). 

Daca vrei sa-ti cumperi si tu o poseta noua, m-am documentat un pic, asa ca in selectia noastra Our Picks o sa gasesti numai produse la reducere dar care se pot integra perfect in tinutele tale noi. Pentru ca da, momentul pentru miniposete este ACUM, adica sezonul asta, mai mult ca niciodata: 

1. Posetele in forme geometrice, fie ca sunt cilindru, cub, sfera ... you name it

2. Posetele utilitare (belt bag), un hibrid intre o curea si o microgeanta

3. Borsetele, pe care nu le mai porti in jurul taliei ci ca inlocuitor cool al gentilor hunter crossbody 

4. Posetele de inspiratie vintage (animal print, lanturile aurii, box bags)

5. In materie de culori castigatoare sunt posetele orange, rosu, argintiu, nude, verde neon

Postat în News De:
Garderoba-Infinita Adriana