Termeni si conditii

Serviciul GARDEROBA INFINITA este oferit de SC GARDEROBA INFINITA SRL cu sediul in Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 99, sc 1  inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/7964/2018, avand cod unic de inregistrare 39452532 denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail: hello@garderoba-infinita.ro 
Prin telefon: 0729.699.608

II. Despre 
www.garderoba-infinita.ro
garderoba-infinita.ro este un serviciu e-commerce de tip marketplace, de unde pot fi cumparate haine si accesorii purtate o data sau niciodata. 


III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul platformei www.garderoba-infinita.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materiale de pe www.garderoba-infinita.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.garderoba-infinita.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.garderoba-infinita.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.garderoba-infinita.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.garderoba-infinita.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site precum primirea newsletterului www.garderoba-infinita.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.garderoba-infinita.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.garderoba-infinita.ro. 
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.garderoba-infinita.ro nu poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.garderoba-infinita.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.garderoba-infinita.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 
www.garderoba-infinita.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.garderoba-infinita.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.garderoba-infinita.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.garderoba-infinita.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.garderoba-infinita.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor disponibile pe www.garderoba-infinita.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.garderoba-infinita.ro

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.garderoba-infinita.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

VII. Cum CUMPAR produse din Garderoba Infinita

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.garderoba-infinita.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). 

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor inchiriate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxele de livrare sunt in limita a 10 kg, si sunt dupa cum urmeaza:

  -in Bucuresti si in tara, intre 0-150 RON - 15RON

  -in Bucuresti si in tara, peste 150 RON - livrare gratuita

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul garderoba-infinita.ro prin transfer bancar?
Puteti cumpara produse prin garderoba-infinita.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l cumparati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa hello@garderoba-infinita.ro, in maximum 24 de ore.

VIII. Descrierea si returnarea produselor
garderoba-infinita.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, garderoba-infinita.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de garderoba-infinita.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.


IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. 


X. Forta Majora
garderoba-infinita.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre garderoba-infinita.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa garderoba-infinita.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la garderoba-infinita.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele garderoba-infinita.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XI. Publicitatea
garderoba-infinita.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea garderoba-infinita.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
garderoba-infinita.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: hello@garderoba-infinita.ro, sau sa ne contactati prin telefon (0729.699.608).

XIII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul garderoba-infinita.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile garderoba-infinita.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC GARDEROBA INFINITA SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti. 

XV. Prezentarea ofertei 
garderoba-infinita.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul garderoba-infinita.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul garderoba-infinita.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul garderoba-infinita.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.